Litt om meg

Jeg er utdannet familieterapeut fra Diakonhjemmet Høgskole, spesialpedagog fra HIOA/ Oslo Met og er i tillegg sertifisert Marte Meo terapeut. Jeg har også videreutdanning i psykisk helse i svangerskap og barseltid fra RBUP. Jeg har i tillegg en bachelorgrad som førskolelærer med fordypning i organisasjon og ledelse.

Jeg har lang erfaring fra spesialisthelsetjenesten, psykisk helse barn, samt førstelinjetjenesten innen kartlegging, tiltaks- og endringsarbeid og som privatpraktiserende terapeut, veileder og kursholder. Jeg har siden 2009 arbeidet med barn og familier med kompleks problematikk.

Jeg tilbyr skreddersydde undervisnings- og kurstilbud til barnehager, skole og andre aktuelle samarbeidspartnere. Jeg tar også oppdrag som ekstern veileder/ prosessveileder.

Jeg er fast spaltist innen tema Barn og Familie i Romerikes blad, siden 2021.

I tillegg kan jeg tilby samtaleterapi, veiledning og støtte til enkeltpersoner, par og familier. 

Jeg har spisskompetanse innen:

– Traumer

– Føleser, utviklingsstøtte og samregulering

– Den viktige voksenrollen

– Vold i nære relasjoner

– Psykisk helse i svangerskap og barseltid

– Tilknytning

Jeg holder til i hyggelige lokaler i Lørenskog, i nærheten av Ahus. Gratis parkering. Lokalene ligger usjenert til i rolige omgivelser.

Samtaler foregår på ettermiddag og kveldstid, hverdager.

Det er også mulig for meg å komme hjem til deg hvis du ønsker det. Dette må avtales på forhånd.